ANTI-AKNE PROGRAM

Domov / Kozmetične storitve / Anti-akne program

ANTI-AKNE PROGRAM

Crystal & ZO® Skin Health

3-MESEČNI PROGRAM ANTI-AGE Crystal & ZO® Skin Health, je zasnovan z enim ciljem: pomagati vam pridobiti čisto in zdravo kožo, ki jo zaslužite.

Zmanjšaj aktivne akne

Izboljšaj videz brazgotin po aknah

Izboljšaj teksturo kože

Zmanjšaj pore

*Cena posveta je 50€. Posvet vključuje pregled kože z Zemits Skin Analysis Pro analizatorjem kože. Strošek posveta se odšteje od končne cene programa, če se odločite za program v roku enega meseca po posvetu.

Zasnova z enim ciljem:

S kombinacijo vrhunske profesionalne nege iz palete ZO® Skin Health medicinske kozmetike in napredne tehnologije laserja Fotona SP Dynamis, smo ustvarili celovit pristop k obvladovanju aken in izboljšanju videza vaše kože. Program vključuje redne preglede z analizatorjem kože, lasersko zdravljenje aken, profesionalne nege obraza, izdelke za domačo nego,  prehranski nasveti za jedilnik in manjše presenečenje po zaključenem programu.

1. Brezplačni pregledi kože z Zemits Skin Analysis Pro analizatorjem kože skozi celoten program

Skozi celotno trajanje program vašo kožo brezplačno spremljamo s pomočjo naprednega analizatorja Zemits Skin Analysis Pro. S to tehnologijo se oceni stanje kože, vključno z identifikacijo nepravilnosti, teksture, pigmentacije in drugih parametrov. Pregledi nam omogočajo natančno spremljanje napredka in izboljšav skozi celoten proces.

2. Laserske terapije za umiritev aktivnih aken in zmanjšanje videza brazgotin po aknah z laserjem Fotona SP Dynamis

Program vključuje laserske terapije s tehnologijo Fotona SP Dynamis za zdravljenje aken in zmanjšanje brazgotin po aknah. Lasersko zdravljenje je usmerjeno v ciljno odpravljanje aken, zmanjšanje vnetij ter izboljšanje teksture kože.

3. Personalizirane profesionalne Zo® Skin Health obrazne nege

Med trajanjem programa ste deležni individualno prilagojenih profesionalnih neg obraza, ki temeljijo na izdelkih Zo® Skin Health. Te nege so prilagojene vašim potrebam in so oblikovane za izboljšanje stanja kože, uravnavanje mastnosti in zmanjšanje aken.

4. Zo® Skin Health anti-akne paket kozmetike za domačo uporabo

Za podporo in vzdrževanje doseženih izboljšav programa boste prejeli anti-akne paket profesionalne kozmetike Zo® Skin Health, ki jih uporabljate doma med trajanjem programa. To omogoča dosledno nego kože in dolgoročno izboljšanje.

5. Prehranski nasveti

Za vas smo pripravili raznovrsten izbor predlogov za zajtrk, kosilo in večerjo, ki so skrbno izbrane glede na njihovo pozitivno vplivanje na stanje kože. Verjamemo, da prehrana lahko igra ključno vlogo pri izboljšanju stanja kože, zato smo sestavili nabor okusnih in hranljivih jedi, ki so namenjene spodbujanju zdrave kože in umirjanju aken.

6. Paket presenečenja

Po zaključku programa dobite še manjše presenečenje. 

Naročite se na posvet ali nam pošljite vprašanje

  Vnesite željeni čas vašega prihoda

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov

  Kontaktni podatki

  Naslov:

  Štukljeva cesta 46
  1000 Ljubljana
  Slovenija

  E-naslov:

  info@crystalmc.si

  Recepcija:

  01 235 50 20

  Način plačila

  Partnerji

  © 2023 • Crystal Medical Center • Politika zasebnosti • Splošni pogoji

  Na naši strani uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

  Nastavitve zasebnosti shranjene!
  Nastavitve zasebnosti

  Ko obiščete katero koli spletno mesto, le to lahko shranjuje ali pridobi podatke v vašem brskalniku, večinoma v obliki piškotkov. Tukaj nadzirate svoje osebne nastavitve za piškotke.

  Ti piškotki so potrebni za delovanje spletnega mesta in jih ni moč onemogočiti.

  Za pravilno delovanje spletne strani uporabljamo naslednje tehnične piškotke
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

  Onemogoči vse storitve
  Omogoči vse storitve